november 19, 2015

Wie ben ik?

Ik ben Bernard Mensing
en heet u van harte welkom op onze website.

Bernard

De afgelopen 22 jaar ben ik werkzaam op een camping / bungalowpark, hier ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van 182 campingplaatsen en 365 bungalows.

Samen met mijn team verricht ik onderhoud en reparaties aan de bungalows maar ook aan alle andere opstallen zoals het binnenzwembad, de indoorspeeltuin, en de horeca gelegenheden. Tevens onderhouden wij 100 hectare bos, weilanden en tuinen die onderdeel van het park uitmaken. Naast onderhoud is het ontwerpen en vervaardigen van attracties een onderdeel van mijn werkzaamheden.

Vanaf heden bied ik mijn ervaring en kunde ook aan particulieren en bedrijven.

 

Wilt u meer informatie? Stuur ons een mail klussenbedrijfmensing@gmail.com of bel +31 (0)6 51 29 88 33